AVAYA J169-J179 SIP Belsignaal aanzetten

AVAYA J169-J179 SIP Belsignaal aanzetten.

Indien het belsignaal van het toestel niet werkt maar u hoort het belsignaal wel wanneer u de "-/+" knoppen gebruikt, kan het zijn dat het belsignaal door een eindgebruiker is uitgeschakeld. U kunt dit gemakkelijk in het menu van het toestel controleren.

1. Druk op de knop FUNCTIES

2. Scrol via de ronde selectie knop naar beneden en selecteer OPROEP INSTELLINGEN

3. Toets de OK/SELECTEREN of SELECT. Knop.
4. Scrol via de ronde selectie knop naar beneden en selecteer BELSIGN. UIT.
(onderstaande afbeelding toont de juiste instelling voor een werkend belsignaal)

Wanneer "BELSIGN. UIT" op "AAN" staat kunt u deze met de "WIJZIG"knop op "UIT" zetten en de instelling opslaan.